haha

Skulle bara säga att det där med SH var det smartaste jag hört på länge. Det stämmer så jäkla bra också. HAHA!










Några fler som är SH?






Saras 20årsfest

Hade en helt underbar dag i freedags. det var helt klart den bästa festen på länge. Går inte att förklara hur bra det var. Men det var verkligen en lyckad fest!!
Orkar inte berätta om allt. men det tog bilder ska ni veta. så jag visar några här nedan. kommentera gärna!

                                             


Vill ni se fler bider kan ni kolla in www.toviee.bilddagboken.se





Puss


Snälla!

Snälla, kan du inte skaffa dig ett liv ?!
Kan du inte bara Växa upp?!
Vad vill du få ut av det här?!
Vem fan tror du att du är?!
Tror du att du är Något när du gör som du gör?!
Kan du inte bara lägga ner?!








Haha, du ska veta att jag bara hånskrattar åt Dig!



Torsdag

Sitter i skolan just nu. Har Natur, Kultur och Miljö.. Inte det roligaste fast det går ganska bra. Håller på med ett arbete.
Var ett bra tag sen jag skrev sist. jag vet itne varför. men jag har inte tid längre... Haha.
har hänt så fruktansvärt mycket på sistonde, orkar absolut inte berätta allt. men lite kan jag betätta. haha.

Nu är vi inflyttade i det nya huset. Det känns konstigt fast ändå riktigt bra. Trivs kanon. Förutom att datorn är mongo, och när man sitter vid datorn måste man ha vinterjacka och en massa andra kläder på sig. Helst overall, men jag har tyvärr ingen... Haha, det är somså att datorn står i källaren. haha, jag vet att det låter sjukt, men huset är inte riktigt sååå stort att vi får plats med den på annat ställe. haha. Eget rum har jag ju också. Känns konstigt att man aldrig blir störd av att någon kommer in, eller något sånt.
Sen har hockeyn drgit igång med matcher också. Har gjort A-lagsdebut! Wieeee!!! Gick ganska bra faktiskt, förutom att jag var så satans nervös... Sen med Dam-B så har vi spelat två matcher, vunnit båda! YEAH! Känns så grymt bra att vinna över boysen. För att alla killar är fruktansvärt dåliga förlorare att dom börjar nästan gråta när dom förlorar (vissa gör det).
Sen så har jag väl haft några underbara kvällar/nätter med N. Trivs väldigt bra när jag umgås med dig. Haha, alltid lika roligt att vara med dig, du får en att må bra och skratta. det behövs!
Det har också varit sävefest på Gutekällaren. Haha, det var nog den bästa kvällen på länge. Hade så underbart roligt tillsammans med mina gamla, älskade, saknade Rebecka, Johanna, COrnelia och Jessika. med flera.

Måste tillägga att det är grymt mycket plugg nu.. är så skoltrött!!! Orkar inte mera, men det är bara att bita ihop. Åker ju till Rhodos 25/5 - 1/6. Ska bli grymt skoj! Längtar litegrann!!

Neej ni, nu måste jag verkligen jobba vidare på mitt arbete.
Take Care!


/ tove♥

RSS 2.0