Daans

Kom just hem. Har varit och kollat på en Dansuppvisning i Hemsegården. Det var Aime´s dansgruppar som hade anordnat en dansuppvisning. Det var grymt bra måste jag bara säga. Blev så grymt danssugen. Alla borde dansa tycker jag. Det ger verkligen sådan Livsglädje! :D
I morse så ringde mamma och väckte mig vid 05.40. För er som inte vet så jobbar min mamma natt. När hon ringde så insåg jag att jag har blivit förkyld under natten, jobbigt! Men jag fick ta och pallra mig upp ändå. Alltså inte direkt. Mamma ringde vid 06.00, då var det bara att störta in i duschen och börja jäkta. Men jag hann ändå. Träffade mammsen när jag gick till jobbet, blev lagom förvånad. haha. men fick en kram och lite snack hann vi också med. Mysigt! Kom till skolan, gick och åt efterlängtad frukost med min käraste Ruut. Var länge sen jag träffade dig, har Alltid underbart roligt med dig! Sen Har det varit en tuff dag i skolan med prov och redovisning och en massa läxor.. jobbigt.
Sen har jag umgåtts med Rutan en stund. och givetvis Pluggat! haha, stolt över mig själv.
nej, nu ska jag fortsätta plugga, Önska mig lycka till!

Elin ringde och berättade en Jätterolig sak! Hoppas att våra Önskningar går i uppfyllelse :P

dansare


30 Maj

Jahopp. Nu sitter jag hemma hos Farmo, hon är min Tillfälliga Idol :D Sitter här för att vi hade igen Handel idag. Eller först var det bara Jag och Julia där. sen kom det några fler, men Charlotte hade inget att göra åt oss så vi fick gå. Då passade jag på att pallra hem till Farmo en sväng och käka lite frukost och sitta vid datorn. ;-)
Igår så var åkte jag hem efter skolan, eller först så hämtade jag Jossans balklänning på Julia Hultgren. Den var bara så grymt snygg ska ni veta, och kan bara drömma om hur snygg Arvid kommer att vara i sin fluga och gördel. Haha! Sen när jag kom hem så åkte jag, Jossan och Mamma o fikade på Bagarns. Lika mumsigt som vanligt. Efter att vi fikat lite o så så var det dags för mig och Syster att gå till tandläkaren..:s Vi tycker Inte om dom! Sen mot kvällen åkte vi ut till När. Linn skulle spela match mot Hansa/Hoburg. Och när vann ju givetvis med 6-4. Det var ovanligt mycket trevligt folk där ute. ;D

I morse var jag så grymt trött att jag funderade på och vara hemma. Men jag tvingade mig själv att pallra mig till skolan. Och när man väl kommer så har man ingen lektion, KUL! Aja, ska snart till skolan och ha Samhälle, sen Matte och sist så ska jag ha Turismprov.. Julia sa att det var svinsvårt, GRATTIS TOVEE! :S :P
Sen efter skolan ska jag hem igeen, ska ju se min Idol (inte farmo) spela.  haha.

Är det okej om jag Hatar dig -----? Finns det något värre än när man verkligen vill Hata någon, men man kan inte. Jag kan inte för att den personen betyder alldeles för mycket för mig och jag vill men ändå inte förlora den. Jobbigt läge!

ne, nu ska jag pallra mig till skolan igen!


Visst är vi söta? Jag och Bästa Frida!

Första inlägget

Hej Allihopa :) Jag har just skaffat mig en Blogg. Fråga mig inte varför, för det vet jag inte. Eller Eftersom jag är så hemskt Populär så tänkte jag börja skriva lite om vad som händer i mitt liv. Så att lla nyfikna kan få veta lite om vad jag gör på dagarna.
Jag kan börja med att berätta lite om mig själv. Jag heter Tove Maria Persdotter Rörhed och är 17 år. Jag bor med min pappa och hans familj i en socken som heter Levide, med min mamma på Hemse, Och jag själv är Inackorderad i en lägenhet i Visby. Där jag bor med min kusin Matilda och hennes kompis Alexandra. Jag har några syskon också, 3 riktiga och 5 Bonus. Jag går första året på Handels och Administrationsprogrammet på Elfrida Andréegymnasiet i Visby. Jag trivs bra där.
På min friditd så spelar jag Ishockey i Sudret HC, Är med min familj och mina vänner. En sak som är värd att tillägga är att jag Älskar min Släkt mer än allt annat. Jo, det är typ Jag :-)



Just nu så sitter jag hemma i min Farbrors lägenhet med Emilie. Alltid lika roligt att vara med dig! Idag så har jag varit i skolan, första dagen på över två veckor.. Jag har haft Halsfluss och Öroninflamation på båda öronen. så jag har typ Knaprat tabletter i två veckor nu. Men nu är jag Frisk! :D Jag har verkligen saknat skolan. Och kommit efter kan man lugnt säga att jag har gjort. Ganska jobbigt, men sånt är Livet.


Ne, nu ska jag se om jag kan göra någon nytta. Men jag tror nog att jag kommer skriva fler gånger. Man vet ju aldrig ;D


Kyss / Tove Rörhed


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0