Onsdag

Tjah ;)

Sitter i skolan nu. Är så fruktansvärt trött. Men Thats Life you know :P  Har hänt endel i mitt liv de senaste dagarna.

I Fredags så åkte jag hem till Frida efter skolan. Vi lagade god mat och åt lite. Sen kom kusin Emma och Pontus. När vi väl hade ätit så åkte vi till Stenkyrka och hämtade Lotta, Johan, P-O och Lori. Dom skulle till Visby och se Jill Jonsson. :) När jag och Frida hade lämnat dom vid Lilla Elefant så åkte vi till Emelie på Adelsgatan. Vi skulle äntligen ha våran Filmkväll. Efter en liten stund kom Nattish och vi åkte till Reno. Där hyrde vi två filmer, Black Sheep och Disturbia. Och sen köpte vi Två och ett halvt kilo, jo, ni läste rätt 2,5 Kilo!! :D Sen åkte vi hem och kollade film, pratade och åt och mysade. Hade en underbar kväll hos Emelie, med dom bästa! Sen blev klockan mycket och vi skulle hämta Lotta, Johan, P-O och Lori nere vid Friheten. Men dom var inte riktigt klara när vi var det. Så jag och Frida fick köra runt lite i Visby och i innerstaden. Hde väldigt roligt iaf. Sen åkte vi hem och sov.
I Lördags var det Febe. Jag och frida var typ Barnvakter. Var ganska roligt och jobbigt. Tjänade lite pengar iaf. :)
Efter det tog jag bussen till Hemse, sprang hem och bytte gjorde mig i ordning. sen bar det av mot Alva. Skulle se melodifestivalen och mysa med mina älskade tjejer. Hade en trevlig kväll. Träffade Simon en liten snabbis också ;)
I Söndags sov jag och sen åkte jag till Papp, dom är ju i Fjällen. Så hade huset för mig själv. Pluggade för det mesta där. Sen på kvällen fick man besök av en Viss person. Var riktigt mysigt.
I Måndags var jag i skolan en stund, sen hade jag körlektion. Nu är det inte långt kvar till Körkortet!! ;D
På kvällen fick jag besök igen av samma person som kvällen innan. Var minst lika mysigt då.  :D

Ledig igår, gjorde inte en smack. Förutom Hockey-möte. Haha, ganska roligt. Fick pris för "Årets Buse". Great! aja, men någon måste ju vinna utvisningsligan också :D haha.



Måste säga att det har ju blivit en massa barn nu också:D Anna och Mathias har fått en dotter och Thea en lillasyster. hon kallas just nu för "honutannamn". Sen har ju Camilla och Mauritz fått en liten son, Hannes. Hannes och Millan var hos oss igår. Han är nog världens sötaste bebis! :P Och sen har Elin blivit ganska tjock.



EMILIE AHLGREN fyller 20 idag! GRATTIS!!!!!




Puss Tove


Glad!

Åh, det händer så mycket i mitt liv just nu. Kan inte berätta allt här. Men några saker ska jag berätta :)


- Simon fick körkort i Tisdags! GRATTIS! snart är det min tur  ;)
- Det har varit Sportlov, Ett underbart sådant med mina älskade vänner <3
- Morfa ha fyllt 80 :D

Och det absolut BÄSTA av allt. EMELIE blir utskriven i morgon, Fredag!! Jag är sååå Glad för  din skull. Du är Bäst! Du är verkligen en kämpe.  Kommer till Dig i morgon. Då ska vi har våran efterlängtade filmkväll. <3
image133







RSS 2.0