Yeah!

Sitter hemma hos Papp just nu.  Har haft en kanonbra helg! Var ju i Lummelunda igår. Haha. Hade riktigt trevligt! orkar inte berätta. visar lite bilder ist! haha!
                   




      

haha, Jakob hade ganska roligt med kameran ett tag. :)

Bilder

Här kommer lite bilder från min och Jennifers resa till Småland!

                                 
          

Tisdag

Halloj!
Var ett bra tag sedan jag skrev här sist. Har hänt en hel del. men orkar inte berätta allt. kan ta lite saker lite kortfattat.
har ju hunnit att vara i Småland med Jennah. Haha, vi hade för det mesta riktigt roligt! Synd bara att mitt humör inte Alltid håller. Förlåt Jennah! men vi var ju i Nybro och bodde vid Syster. Sen så var vi i Växjö hela lördagen. På söndagen så var vi vid Morbror sen så ar det av hemmåt igen. Haha, tänk vad roligt man kan ha på en buss? haha.

Sen så var det ju Sävefest igår. Blev ganska lyckad ändå. Haha. Roligast hade vi i bilen in till Visby! Jag, Cilla och Södis åkte med Anna och Sara. Jag, Cilla och Södis satt och sjöng i baksätet, vi satt även som Packade sillar. trångt, men roligt! haha. Sen hem till farmo och lämna och hämta lite saker, sen bar det av ner mot hamnen. Väl inne på hp5 hände det en massa roligheter. ;) Men tyvärr inget som går att skriv här. Vill ni veta så får ni fråga mig vid annat tillfälle.


Nej, nu hinner jag tyvärr inte skriv mera. Måste verkligen plugga... Vill inte, men har inget val..

Take Care!

                         /T♥

Fan Fan Fan Fan!

Nu har mitt liv verkligen förstörts. Jag orkar inte längre. Allt blir bara skit! Spelar ingen roll vad jag gör.. Ingenting går min väg längre. VARFÖR?! Allt jag gör blir bara Skit! Skulle jag ALDRIG få göra något rätt eller?

Hoppas verkligen att Kerstin kommer med Glädjebesked på måndag. Vill inget hellre än att åka från denna ö. Vill bort från Allt. NU!

Varför gör du såhär mot mig?! Trivs du med att bara Utnyttja mig eller?! Du verkar iaf trivas med det! jag vill ju inget hellre än att bara höra din röst, jag blir glad av det. det räcker tillochmed med ett simpelt litet Sms så blir jag Glad. Men du bara sårar mig hela tiden. Det vet du så jävla väl. Men du gör inget åt saken heller, det är det som gör Ondast. Sen när du berättar det som jag MINST vill höra så blir jag bara så satans Svartsjuk! Varför blir jag det?! jag vill inte bli det. Du får ju göra vad fan du vill med ditt liv.. Men snälla, Såra mig inte mer än vad du redan gjort!

Varför sa jag det?!?!?! FAN, skulle ha hållit det inom mig ist. Jag vet inte varför jag sa det. det bara flög ur mig helt enkelt. FÖRLÅT. Jag ångrar verkligen att jag berättade det. Faan, Man ska verkligen inte berätta vad man känner för folk. Allt blir bara mer fel då.

Hatar Allt just nu. Vill bara BOORT. Hoppas iaf på en underbar helg med Jen nästa helg. Vill bara bort härifrån och tänka på annat.
T, hoppas att våra planer går igenom nu. Du är Allt jag har och den enda som förstår något här i världen.. Jag Älskar Dig.




image111




Jag Älskar Dig 


/ t

RSS 2.0