Fullspäckat schema!

Ojoj, har verkligen haft fullt upp dem senaste dagarna. Har inte ens hunnit sitta vid datorn! Jo, det är sant! Jag som annars är typ den Största datanörden, jag som alltid sitter vid datorn, jag som blir sur när jag inte får sitta här. Har Inte suttit här på någon dag typ. Men jag har ju hunnit med så mycket annat!
Kan berätta lite om det som jag kommer ihåg, Mitt minne är ju inte det bästa!
Men det har ju varit Tiljans. Semifinal. Jag var ju självklart där och kollade. Jessie var verkligen Asbra, tyckte jag! Hoppas att hon går vidare. För övrigt så tyckte jag att årets Startfällt var grymt bra. Det var så många som man ville skulle gå vidare.
          

Och igår så jobbade jag. På lunchen så gick jag och åt hos Jennifer. Mumsigt! Men då började vi att prata om att hon och Cornelia, Erika och Jakob skulle in och kolla lite på Hamnfestivalen. Då frågade hon om jag ville med. Jag funderade först lite, sen så bestämde jag mig. jag åker med! Så efter jobbet Sprang jag hem för att göra mig i ordning, för att sen Springa till bussen. Men jag hann ju med den som tur var. Vi satte oss på bussen, och pratade konstant Hela vägen till Visby. Hade verkligen jättemycket att prata om. Var så mysigt. Väl inne i Visby så gick vi och åt på en resturang. Gott med mat! Satt där ett bra tag! Efter vi ätit gick vi ner mot hamnen. träffade lite folk. Satte oss vid vattenkanten och mysade i solen lite. Vid straxt efter 21 så började Jimmy Jansson att spela.han är ju bara för snygg! och så underbart bra! Älskar hans röst verkligen, och hans charm! När han spelat klart så gick vi runt lite, och bara pratade och hade mys!
haha, Jag fick Två nya kompisar! Haha. Fan vad jag är sur på mig själv, Jag kunde ju åtminstonde frågat vad Guljackan hette! Mitt puckoooo! Aja, var ju trevligt att stå där och prata med honom också.
haha, hade en oerhört trevlig bussresa hem! haha, Jag är ju verkligen Bäst. eller hur Jennifer och Cornelia?

                

Sen idag så var det upp vid 9 typ, trött som en Sombie eller något. Gick typ i sömnen till jobbet. Har nog aldrig varit så trött efter en arbetsdag som jag är nu! Fifaan alltså, det har INTE varit Coop Konsums dag idag! Först så hade vi typ ingen personal. sen så har vi bränt sönder Kassa2´s kassaband. och Kassa1´s dator har totalpajjat. Och ytterdörren har hakat sig, fläkten mellan dörrarna har pajjat, jag och Gun (också nybörjare) var ensamna från 16-20. helt sjukt typ! Som tur var så kom Världens bästa Kattis och hjälpte oss med lite. Så nu går typ mina ögon i kors.. Haha.


Måste bara få berätta en Hemlis, jag ska flytta!! Vi har fått huset!! Wieeee!! Jag sak få ett eget rum! Har inte haft det på 4 år!! Ska blir riktigt roligt!! Wihoow!!




Skogen is the shit!

Tjohoo!
Jag har just kommit hem. Har varit i Skogen med mamma, hon och hennes arbetskamrater har haft Vinlotteri. Haha, jag haar en lång historia att berätta. Tar bara lite ur det stora sortimentet!
När jag kom ut till Lau, så blev jag helt förvirrad, det var verkligen i skogen! Aja, kom inte ens in genom dörren, så skulle jag ta på mig lite kläder för att försöka lära mig köra en Växelmoppe. Jag har ALDRIG, verkligen ALDRIG kört en växelmoppe. Som tur var så ville den inte riktigt, så jag fick skjutss med Berra! Eller jag och Berra hann inte ens att åka hemifrån så kom Gurra körande med moppen som hon kört iväg med innan mig. Hon hade slirat omkull på rullgrusen. Så hela hon var uppskrapad. Haha, lite roligt var det, fast synd om älskade Elin. Aja, sen skulle vi till typ Pärkplanen. Men det var inte en käfr där, så vi åkte hem igen till Elin. Satt och pratade en hel del, det behövdes!! När vi suttit och pratat så kom Sofie och hämtade oss. Då drog vi till henne, så kom Mikka, Fredrik och Niklas också dit, dom tränade pärk lite längre än Sofie som ställde upp och hämtade oss. Hos Sofie så satte vi oss vid bordet och började att spela lite Poker. För er som inte vet så är jag inte riktigt så bra på detdär med poker. fattar ärligt inte ett endaste skiit. men det var roligt ändå. jag förlorade iallafall inte. Haha. Hade så otroligt roligt där ute.
Nej, nu hinner jag inte berätta mera. Måste sussa! För att i morgon så börjar mitt hårda liv. Från imorgon så jobbar jag typ varje dag fram till slutet av Augusti.

Puss!

Ledig

Ledig idag, sköönt! Vaknade vid halv tolv idag. var så skönt att bara få sova. Har varit och handlat lite med mamma och så. Och nu har vi tvättstugan.. Jobbigt, men skönt sen efteråt när man har rena kläder! Det är det enda possetiva med tvättstuga, att alla kläder blir rena direkt :D 
Sen när vi tvättat ska vi åka ut till Skogen. Mamma ska på någe Vinlotteri och jag ska få träffa min Saknade ELIN. Åh, vad jag saknar dig! Ska bli så skönt att få träffa dig. Och bara prata ut om allt! Du är tamejfan den enda som förstår något här i mitt liv. tack för att du finns <3



image56



Mina Älskade Reeebex och Elin!

Har man tråkigt så har man ;)

Ta fram din mobil.

1.Vem ringde du senast?
Linda

2.Vem ringde dig senast?
Mamma

3.Vad står det i ditt 5:e mottagna sms?
Ännu? :) Då har ni gått långt då? Pussar

4.Vem skickade ditt 12:e mottagna sms?
Kusin Emilie

5: Vad står det i ditt 6:e mottagna sms?
Mm, ne ser på Tv. du då? pussar

6: Har du något utkast?
naje

7:Vad är ditt rekord i snake?
Inte en aning, har bytt till en lite modernare mobil, och mitt minne är inte det bästa :D

8: Vad har du för kontakter som börjar på
J: jakob J, Jakob K, Jennifer H, Jenny Larsson, Jens G, Jens J, Jesper Nilsson, Jesper Nyman, Jesper Plenninge, Jessica S, Joel A, Johanna HV, Johan Boberg, Johan La, Johan Palmgren, Johan R, Johan S, Jojjo,   Josefin Ced, Jossan La, Josse Ni,
N: Natalie, Nicken N, Nicklas N, Niclas, Niklas B, Niklas S, Niklas Ö
T: Timmy, Tim, Tobbe K, Tobbe Sam, Tobbe S, Tobbe Y, Tobbe Y2, Tobias O, Tomas O, Tom T, To
M: Madde G, Maggan, Malin Frode, Mammsen, Maria N, Marion N, Markus, Mathias, Matilda H, Maude L, Max, Melonen, Mickan, Mine, Min andra, Min pappa, Moa, Mommo mobil, Mona Smitterberg, Monica H, Morbror Anders.
9: Vem ringde du senast på snabbuppringningen?
Kan nästan alla nummer utantill.

10: Vad står det i dina påminnerlser?
Har det mesta i huvudet

11: Modell?
Sony Ericsson Z600

Måndag, 25 Juni

Idag så har Ida åkt hem.. Blev ledsen(som vanligt). För er som inet känner mig så bra så är jag en extremt känslig person. Jag gråter till "extreme Homemakeover". Men det är väl en charm med det också. Haha.
Sen så har jag varit i Sandhamn med min bästaste Mamma. Vi var nere vid husvagnen och solade och mysade lite. Det var riktigt roligt. Sen när vi skulle åka hem så fick Jag köra. Blev först livrädd. Men sen gick det ganska bra. Vi körde ju hela Ekstakusten ner. Och som tur var så krockade jag inte en endaste gång!!! Kan ni tänka er? Satt och bara pratade och skrattade. Tänk vad roligt man kan ha med sin mamma.
När vi kom hem så drog mamma på Möte nästan direkt. Så jag blev ensam hemma. Rastlös som jag var. Så hörde jag av mig till Erika. Så vi gick ut och gick. Var så skönt att få prata igenom allt som händer just nu! Sen så träffade vi Jennifer. Så vi satt oss på gräset och pratade i typ en timma. Hade så roligt.
Sen efter att jag kommit hem har jag inte gjort mycket. tagit det lugnt, ska snart bort o kolla film.






                

Midsommar!

Midsommarafton började som vanligt, Rörig! Klockan halv ett kom jag på att jag skulle färga håret, så jag fick Springa till affären och handla lite hårfärg. Sprang hem igen, så fick mamma slänga i det i mitt hår. men det blev ganska bra ändå. visste fortfarande inte vad jag skulle ha för kläder på mig. Men som tur var så var ju IDA hemma, så jag lånade en tröja av henne och min klädsel var klar. Vi åkte ner till herta, slog upp lite tält (som några timmar visade sig vara Meningslöst ). Sen drog jag, Jessika, Erika och Jakob till När. Till Alexander, Adrian och Rebecka. Vi grillade och hade det Supermysigt där! Åt så att vi nästan dog! Efter att vi ätit klart efterrätten och allt så drog vi oss mot Herta igen. Men där började det tyvärr att regna.. så alla splittrades typ där och vissa drog till Burs och vissa stannade kvar i Herta. men jag och mitt "gäng" drog till Burs. Hinken hade en stuga där. Var mycket trevligt folk där. Hade en underbar kväll helt enkelt! Med nya och gamla kompisar.  Mot gryningen så bar det av mot herta igen. När vi kom ner på Campingen kom Jag och Jessika på att vi hade ju inte gjort det Årliga Midsommarnatssdoppet. Så vi tog våra badkläder och sprang ner till stranden. Jag var först i i vattnet!! Det var Mycket varmare än vad jag trodde att det skulle vara. Riktigt skönt var det. Så vi badade i typ 30 minuter. sen gick vi hem igen och försökte sova. Somnade vid 6 tillslut. Men det var det värt!

                


Ett urval av alla mina bilder!





Barnvakt för Linnea och Filip

i Torsdags så satt jag barnvakt för Linnéa och Filip. Det är nog världens snällaste barn tror jag! Linnéa är 7 år och Filip är 3 år. Det är alltid en glad ström som strömmar in i en när man kommer hem till dem. Det är verkligen mina Favoritbarn :D Aja, jag kom dit och deras mamma, Anna åkte iväg på sina ärenden. Och all lek började. Det jag älskar med att vara barnvakt där är att jag blir som ett litet barn igen. jag är inte någon barnvakt som sitter vid Tv:en och inte bryr sig särskilt mycket om barnen. Nej, jag är nog den som kommer på alla lekar och allt. Så vi lekte med allt då. allt från Bondgård till att måla i Prinsessmålarböcker! Sen så åt vi mellis med Färska jordgubbar, glass, grädde, kakor och bullar och saft. Mumsigt var det iallafall!
Så jag tjänade pengar på bara Nöje. Det är bra det!
Efter att jag suttit barnvakt så drog jag till Visby och umgicks med Emilie och Frida. Trevligt var det. Alltid lika mysigt att vara med dom!
Sen var det bara Hem och sova inför morgondagen.

Puss!

Pappa är min Idol!

Kom just hem från mamma. eller jag sitter hemma i mammas lägenhet nu. Har varit nere och fikat lite hos henne på jobbet. Hon jobbade med Titti och Nattmamma! Nattmamma är alltså Marika för er som inte vet. Det var otroligt mysigt att sitta där nere och bara prata och fika lite.
Gick ovanligt bra på jobbet faktiskt! Ska jobba i morgon ockå. Hoppas att jag får mycket kassatid på morgonen. Har ju inte riktigt lärt mig detdär med kassan helt. men snart så! haha. Ska jobba 8-17 i morgon. Sen efter jobbet ska jag åka hem till FavoritPappa. Han ska ju på KS i morgon...... Men vi får ju hoppas på det bästa! Finns ju tyvär inget annat vi kan göra... Men han vet iallafall jag jag Älskar Honom. Så jag hoppas att han lever länge på det. :D

Herrå!

var bara tvungen att lägga in lite bilder på Världens Bästa PAPPA! <3

                

Hatar Tandläkaren!

Jo, det är precis vad jag gör! Jag Hatar min tandläkare mer än något annat! Jag skulle kunna Döda honom med all min Ilska jag har inom mig just nu! Okej, kan berätta lite varför han är störd! Jag hade tid vid tandläkena vid klockan två idag. Och som ni kanske vet så har jag Tandläkarskräck. Så min Mamma fick följa med mig dit. Hon fick tillomed gå med in i Salen. Satt mig i stolen, Livrädd som jag var. och började nästan att gråta direkt. Då så började det hela. Han stod där och Idiotförklarade mig för att jag har tandläkarskräck. Han sa att jag började bli tjock och att jag skulle gå till BUP och prata ut om allt. sen så satt han bara där och idiotförklarade mig. jag blev bara mer óch mer ledsen. men tillslut så lagade dom hålet. och jag fick gå därifrån! Tack och Lov! ALDRIG mer att jag går dit! Sen så tröstade min mamma mig och sa att jag kanske skulle få gå till hennes tandläkare istället. Det hoppas jag Verkligen på att få göra. Han är iallafall snäll och förmodligen inte Gay. Jag hatar min tandläkare! Han är helt störd! Och jag har just varit, eller är ännu helt förstörd. Som tandläkare så Säger man bara inte sånt till sina Patienter. Som om jag kan rå för att jag har Tandläkarskräck ?! Eller som om det skulle gå över om jag går till BUP och pratar ut om det. Just nu är jag så jävla sur att det finns inte! Fisattan!!!

Aja, har ju inte skrivit på två dagar nu, eller vad det är. Har varit fullt upp för mig! Igår så jobbade jag först några timmar. jag börjar bli en Hejare på kassan nu! Yeah! Sen efter jobbet så åkte jag ut till Alva, Carola fyllde år. Var gott och trevligt.  Sen så åkte jag, Jojjo och Curry upp på Hemse. Handlade lite åp Ica, Jösses vad många Kändisar det var på samma gång! Inte dåligt nej! Sen när vi handlat och så, så åkte vi hem till Jennifers lägenhet. Satt där och mysade och pratade och hade allmänt roligt faktiskt. Blev lite senare än vad jag hade tänkt. haha. men vad gör det då? 

Nej, nu ska jag iväg och jobba litegrann.  Ska jobba några timmar ikväll, Alltid bra att tjäna pengar joee. Sen ska jag kolla fotboll och få Kakor av Patte, Haha. Det är det Bästa man kan äta efter en sådanhär dag hos Tandläkaren tycker jag! Eller hur ?




       

     

Söndag

Igår så blev jag ensam hemma. Det var riktigt skönt! Satt vid datorn och bara tog det lugnt typ. Eller sen vid Elva så ringde Anna och frågade vad jag gjorde. Jag Blev lite paff att hon ringde då, men jag började att prata på! Och efter några minuter kom jag på att det var kanske något speciellt hon ville. Så då frågade jag henne och då undrade hon om jag kunde komma bort medans dom drog till Elin och Timmy en stund. och då sa jag min Standardreplik till henne "Självklart kan jag göra det! Ska jag komma nu med en gång? " haha, ganska kul när man vet hela handlingen! Så jag knatade mig bort i natten. Där satt dom och spelade kort, alltså Anna, Mathias och Emma. Thea låg givetvis och sov då. Så vid elva drog dom bort till Elin och Timmy. Jag satt mig vid Tv:en, somnade typ direkt och vaknade inte förrens vid tre då dom kom hem. Sen så fick jag låna en cykel och cyklade hem för att lägga mig i min säng och sussa. Skööönt.
Idag så har jag varit på Studentskiva. Jossans tur denna helg. Var mycket trevligt idag. Haha.
Sen när jag kom hem så la jag mig och sov i några timmar, sköönt!

Ska bort och kolla lite film nu. men ha det braa!



 

    





Måste bara säga att det är Mycket roligare och skriva när man får lite kommentarer. Känns som att man skriver till en Död vägg. haha!
 

Skolavslutning

Igår så började det med att man vaknade vid sju. då man klev upp och såg på när Linn och Annie gjorde sig i ordning inför dagen. redan då blev jag lite av en Paparazzi. Tog en massa bilder igår. Kanske lägger in några sen :) Men vid åtta så bar det av mot Torget. Där blev det en hel del tårar tillsammans med min bästa Jessika. Du är Underbar! Efter att springa runt på torget och ge lite rosor och fälla lite tårar så bar det av mot Skolan. Där det var ännu mera rosuudelning och tårar. Haha, jag vet, jag är en Lipsill! haha! Sen så gick vi bak och lyssnade lite på rektorn och alla som sjöng och såg på när alla fick stipendium m.m.  När det var färdigt där så gick alla elever in i sina klassrum. då passade jag på att mysa lite med min favorit-Viggo. När alla elever kom ut igen så blev det mer korttagning och tårar igen. haha! Vid kvart i elva så började Cortegen för alla vagnar. Gud, vad jag längtade tillbaka! Jag vill åka igeen! Men det är ju tur att jag får göra det om två år.  Efter att vi sett dom köra några varv på Hemse så gick vi och fikade lite. Och vid Halv ett så tog jag Thea, skulle vara barnvakt för henne. Vid halv två så åkte Jag, Thea, Mamma och Mommo till Rone. Där Linns klass åt lite lunch och hade trevligt. Och vid tre så gick min buss till Visby.
Där jag Sprang hem till Farmo för att byta lite packning och fixa lite. sen vid fem så cyklade vi, jag, Frida B, Frida M och Anna till Folligbo brott. Vi som var där var; Jag, Frida B, Frida M, Anna, Angelika, Moa, Henric, Nina, Tomas och några till. Det var verkligen Supermysigt! Och vid nio igen så cyklade vi in till Visby igen. drog ner på Strandgärdet. Var ganska mysigt där en stund. men bara det att det var en massa bråk där, det var lite otäckt faktiskt..
Aja, vid två kom vi hem och dök ner i sängen. Sköönt! Idag så har jag inte så mycket planerat, ska bort till Jonn och fika lite snart. han fyllde ju år igår!
Ne, nu ska jag se om jag lyckas att bli lite frächareav en dusch! 




                                       


Några av alla mina älsklingar som slöt Nian igår.

Cykeltur

Heeej!
Idag så har vi haft frilufsdag. Vi cyklade till Tofta och gjorde lite lekar där, sen cyklade vi hem igen. Det tog nästan två timmar för oss att cykla dit! Kan ju inte direkt påstå att Johanna och Hanna var särskilt snabba på tandemcykeln. Men roligt hade vi. Och sen på hemvägen så fick Jag cykla tandem med Hanna. Det gick så jäkla, ni fattar inte vilket bra Teamwork vi hade! MEn det var helt klart en lyckad dag. Kändes helt rätt för mig tyckte jag. Roligt faktiskt, Synd bara att vi har fått sommarlov nu. Kommer att sakna endel i sommar, men samtidigt ska det bli skönt att få slippa endel!!

Fick sommarlov idag, bara för att jag ska se på lillasyster i morgon. Ska bli så otroligt roligt!

Nej, nu ska jag locka håret på några här, sen fixa det sista inför i morgon! men skriver mer i morgon tror jag!

Pusshej!

Wohoow!

Vet ni en sak? om 204 dagar så händer nog nästa roligaste grej i mitt liv :D
Kan någon gissa vad det är? :D   ;)


Onsdagen den 13 Juni

Gud vad det kändes konstigt att skriva dagens datum. Alltså, jag kan inte riktigt fatta att det redan är den 13 Juni! Tiden går alldeles för fort! jag hinner inte med! Känns som att våren var Alldeles för snabb. hann inte med mycket då nej. vart har tiden tagit vägen? Allt går för fort!! Men lite skönt är det ändå :P  Kan ni tänka er att jag redan har gått Första året på gymnasiet? Det är verkligen helt sjukt! Det känns som om det var bara någon månad sen jag åkte Trakor och Vagn! Men det är ett helt ÅR sen! Jag måste bara få säga att jag har nog ALDRIG haft så roligt som jag hade då! Det var verkliegn den underbaraste tiden i mitt liv. Och på Torsdag så ska min lilla lilla lilla lillasyster åka Traktor och Vagn. Vad tiden går fort här! Jag kommer ännu ihåg när hon fyllde 7 år och fick sin första skolväska när hon skulle på Lekis! :D Och på fredag så slutar hon nian! Visst är man snäll när man struntar i sin egen skolavslutning för sin lillasysters? ;P

Imorgon så ska vi alla ettor på EAG cykla ut till Tofta och göra några lekar, sen cykla tillbaka. hur kul låter det? Tyvär så trivs jag inte så särskilt bra i min klass just nu. Men hoppas att det går bra ändå. Jag har ju iaf någon att gå till om jag vill. För att den personen är lika ensam som jag... 

Nu så kom Jakob, han skulle komma och fika en stund. Och sen lite senare ikväll så kommer Markus bort en sväng, han skulle också fika här tror jag. Har inte träffat honom på jättelänge! Ska bli trevligt att få träffa honom idag! Ska bli Trevligt ;)

Nej, nu ska jag springa i affären och handla lite käk till i morgon. Sen så ska jag umgås lite med dem andra.
ha det bra, Pusshej!

 
Saknar Min Ida<3 Alldeles för Mycket!


Student 07

Heej! Idag har jag varit hemm från skolan. Bara för att det har ju varit Studenten. Kan erkänna att jag har aldrig varit på Studenten i Klinte. Det var mycket trevligare än vad jag trodde att det skulle vara. Träffade ju en massa folk som jag inte sett på länge. Men för övrigt så var det bara bra där nere, både på Donners och på Warfsholm. Efter att vi kommit hem därifrån så har det inte hänt så mycket. Varit ute o gått i en timma och sen har jag lagat mat idag :) Stolt över mig själv där !
Nej, nu ska jag se om jag kan hitta mina skolböcker. Måste ju lämna in dom i morgon! Annars ligger jag förmodligen Risigt till! Sen så måste jag våga prata med Gunilla... :S









Vad är det för konstig känsla jag har? Jag kan inte sluta tänka på dig! Vad är det för fel på mig? Jag har blivit så otroligt Svartsjuk när jag vet vad du håller på med. Jag vill veta allt om dig, men när jag väl får reda på det, så ångrar jag mig fruktansvärt att jag verkligen ville veta något. Och så är det Varje gång! När jag ser dig så vill jag bara springa fram och krama om dig och pussa dig på halsen. men jag vet ju att det är en Omöjlighet... Du finns i mitt hjärta, jag får inte bort dig därifrån, VARFÖR?!



Rubrik?

Halloj! Just nu sitter jag vid datorn hemma hos maamii. Försov mig lite i morse, mamma kom och fråga mig om jag skulle i skolan nör klockan var 06.20. Då fick jag typ panik och stressade ihjäl mig. men det var ju tur att jag både överlevde och hann med bussen som gick 06.40. Shiet vad jag var duktig, Stolt över mig själv. Men jag somnade som en stock på bussen, redan innan vi kommit ur Hemse typ. För er som inte vet så Älskar jag att sova på bussen! Det är så Underbart sköönt!
Sen i skolan så var det bara Jag och Elin på Näthandeln, eller vid nio kom Eddie och vid tjugo över nio kom Robin. Så nu är jag färdig med den kursen också, sköönt sörru! Klarade det stora provet med STORA marginaler ;)
Sen hade vi Svenska, såg på film, ganska skönt faktiskt. Efter den lektionen slöt jag. så jag tog bussen hem till Mamma! Åt lite sen drog jag på jobbet. skulle Kassaträna idag. Gick faktiskt ovanligt bra! Ska bara lära mig alla PLU-numren. men jag kunde fler än vad jag trodde utantill. Stolt över mig själv, Än en gång!
Sen ikväll har jag inte hunnit göra så jättemycket. tagit det lugnt typ.  eller jo, Beställt lite kläder! Sen så har jag fått fler Arbetsdagar! Fisattan vad Pengar jag ska tjäna i sommar!

nej, nu ska jag prata med Mam, innan hon drar på jobbet. sen ska jag och Sara se film.  Pusshej!




Världens Bästa Tobias!

Söndag 10 Juni

Tjennna! Just nu sitter jag hemma vid min Mamma, (förvånad va?) Kom hem för en liten synd sen. Har varit med i Lojsta och badat med Jennifer, Linn, Josefine. och Mamma, Rolle Siv och Leif följde också med. Det var så mysigt och bada, sen var det 25 grader i vattnet också ;)
Idag har jag ju då varit på studentfest hos Anton och Richard. Det var trevligt där. Måste bara säga att deras släkt är ganska roliga. haha! och SNygga ;)

Annars har det inte hänt så mycket idag. Eller jo, var med Sara, Linn och Matilda och kollade lite fotboll. Insåg då att det finns en SVINSNYGG kille i Kik :P
Ne, nu ska jag kolla Tv och sen fixa med mina kläder.

Jag HATAR dig!




image18


Emilie, Min Bästa kusin tog studenten i Fredags! Grattis!

Hem ljuva Hem!

Just nu sitter jag hemma i mammas lägenhet. Alla har typ krypit till Kojs. menite jag. är så fruktansvärt pigg. Fattar inte varför. Borde ju vara trött! Men aja. Idag så har jag iallafall flyttat hem. Saknar redan min underbara lägenhet på Jungmansgatan. Men jag lär komma dit ganska ofta ändå, hoppas jag. Men det är ju skönt att få flytta hem till Mamma också! För er som inte känner mig så bra, så är jag en Mammagris! Kan inte vara utan henne helt enkelt. :) Fisattan vad mycket saker jag äger. och vad kläder jag har! Har aldrig uppfattat det som så mycket. SMart som jag är så hade jag glömt att hämta in mina kappsäckar att packa. så jag fick packa i Kassar. haha. Fick 18 kassar med kläder och sen en massa andra kassar med annat. Insåg att jag hade ju större sker där inne också. som t ex, två Tver, en resesäng, hemmabiopaket, DVD och en massa mera. Tur att pappa tog firmabussen, annars hade vi Omöjligt fått plats med allt. Cykeln fick vi lämna hos Farmo. Kan ju vara bra att ha den i sommar !
Sen när jag kom hem så tog jag cykeln upp till Anna och Mathias. När jag kom dit så skulle vi bort till Nordin och grilla. så jag och bästaste Thea tog cykeln bort dit. Grillade och åt gott, pratade och mysade bara. Sen så åkte jag med Emil till Hablingbo. haha, hans lamm är bra söta. Men dåligt att han inte döpt alla! Han skyllde på att han inte ens kan över 200 namn.  Men aja, mysigt var det att åka med honom. Stackaren skadade ju foten.. Hoppas att det blir bättre :)
När jag kom hem hit sen så var det bara att börja packa upp alla kläder och saker.. är inte ännu färdig, men jag tar nog resten i morgon. Eller bara om jag hinner i morgon. ska ju på typ Studentfest. Anton och Richard. Ska bli trevligt! Sen har jag inte så mycket planerat, eller ska väl plugga det sista. bara att bita ihop!


Nej, nu ska jag nog krypa i säng. det är ju trots allt en dag i morgon också ;)



Jag och Bästaste Thea!

Jobb

Nu sitter jag hemma hos mamma, ska snart med bussen till Visby. Flyttar ju hem i morgon! Skönt fast ändå inte.. kommer att sakna min bästa lägenhet i Visby! Och kommer att sakna Matilda och Alex, mycket!
Men idag så har jag iaf jobbat. var segt som fasn i morse när jag skulle upp. men det gick bra ändå. Lika roligt som vanligt på jobbet. Älskar att jobba. Jag trivs så underbart bra där! Så nu ska jag bara nöta in alla PLU-nummer så kommer jag att få kassatider :P Wihoow! Efter jobbet så cyklade jag hemhit, la mig på soffan och somnade :) mend et var sköönt! 
Är inte på humör idag, sånt är riktigt jobbigt tycker jag. för att jag har ju ingen särskild anledning till att vara på dåligt humör. haha.

"i´m a bad girl"

ne, nu ska jag prata med Mor min lite. men skriver i morgon tror jag.

låång dag

Nu sitter jag hemma hos Mamma. Hon är bäst!
Kom till skolan i morse, dom var lika glada som vanligt. Matteproven gick bättre än väntat. Sen så gick Handelsprovet bättre än vad jag trodde. Stolt över mig själv. sen så ringde min Chef Björn och frågade hur dags jag slöt skolan. och bad mig komma så fort jag kunde. frö det var Kaoos på Konsum. När jag kom så insåg jag att det stämde. det var Bokstavligen kaos! Men jag satte igång att jobba, och jobbade typ häcken av mig! men jag har lärt mig posten idag, och nästan kassan helt själv ;)
Ska jobba i morgon också. så jag missar Studenten.. :( Sorry Emilie. men jag hoppas att du överlever ändå!

Ne, nu ska jag se lite Tv med min bästa mamma!

kärlek

Åh, åh
När ett plus ett blir två
Åh, åh

Jag kan känna
Huden pränna
När vi rör varann
Under lakanen får vi va
Du och jag

Jag kan viska
I ditt öra
Att jag vill ha dig
Vi kan glömmas bort
För en dag du och jag

Vill du komma nära mig

Läppar som glöder
När ett plus ett blir två
Kyssar som blöder
När ett plus ett blir två
Pulsen slår
Jag tror det går
Låt det aldrig sluta
Kan det vara så
När ett plus ett blir två

Åh, åh
När ett plus ett blir två
Åh, åh

Fantasier
Och magier
Blir en verklighet
Jag vill alltid att det ska va
Du och jag

Jag tar livet
Helt för givet
Bara kopplar av
För nu vet jag vad jag vill ha,
Du och jag

Vill du komma nära mig

Läppar som glöder
När ett plus ett blir två
Kyssar som blöder
När ett plus ett blir två
Pulsen slår
Jag tror det går
Låt det aldrig sluta
Kan det vara så
När ett plus ett blir två

Förälskelsen
Tar kärleken
Till en helt ny dimension
En ny planet
Där vi får va
Bara du och jag
Låt det vara så
Att ett plus ett blir två

När ett plus ett blir två
(läppar som glöder)
När ett plus ett blir två
Kyssar som blöder (som blöder)
När ett plus ett blir två
Pulsen slår
Jag tror det går
Låt det aldrig sluta
Kan det vara så
När ett plus ett blir två

Åh, åh
När ett plus ett blir två
Åh, åh
När ett plus ett blir två
Pulsen slår
Jag tror det går
Låt det aldrig sluta
Kan det vara så
När ett plus ett blir två





image16

Städdag :D

hej, nu sitter jag helt ensam i Fridas hus. JO, helt ensam, vet inte ens vart Bosse är... Trist, fast ändå ganska skönt :) Men frida åkte ju för typ en timme sen. Hon skulle till Stenkyrka typ. Och min buss in till Visby går vid 12.25, så jag hade tänkt att jag skulle gå ut o sola lite nu. Så att man kan få lite färg iaf.
Idag så ska jag städa hemma i lägenheten. Har ju lovat Matilda och Alex att jag ska göra det. Och jag lovar er, det behövs verkligen! Ser ut som f*n där hemma. haha. Ska faktiskt bli riktigt skönt att få städa lite. Ska nog ta tag i alla mina kläder. och rensa ut lite, så att allt får plats i garderoben :D

Ne, nu ska jag se om jag hittar Bosse, sen ska vi ut och sola lite. Mysigt!
 


image15

Lärbro

Idag har det inte varit särsklit roligt i skolan.. Vad gör jag för fel hela tiden?! :( Orkar inte med allt dethär längre !!
Sen så har jag gåt på stan med Emilie och Sara en stund. annars har jag inte gjort mycket mera idag.

Eller kom på vid kvart över nio att jag skulle med bussen vid halv tio ut hit till Lärbro. Haha, så Emilie fick köra mig till bussen. :) Måste bara säga att jag och Frida vi är typ dom bästa! Även fast vi inte har något liv :P Haha, vi sitter och tillverkar Sendrag! HAHA. Vi har verkligen svinroligt :) Haha! Men Jag älskar henne ändå! Som tur är :D
I morgon så ska jag sitta ute på hennes gräsmatta i två timmar helt ensam, okej, förutom Bosse då da. Men då ska jag nog passa på att Sola litee. ;) Sen så har jag lovat mina två Sambosar att jag ska städa i lägenheten i morgon. så då får jag väl ta o göra det då :)
Neni, nu ska jag se Tv.. :)






Jo, vi vet. Vi är Mongo :)


Plugg!

haha, idag har det varit en helt Meningslös dag i skolan! Kom till skolan, så var det bara Jag och Elin till en början på Näthandeln, sen på Svenskan så såg vi bara film, sen slöt vi. kan man ha mer meningslös dag?! Aja, gick och åt med Emilie. sen gick vi hem hit. jag la mig i sängen och kollade Tv, somnade som en stock direkt! Sen vid typ två så kommer Frida och väcker mig och då hade jag två minuter på mig att göra mig i ordning innan vi skulle på stan. hade inte riktigt vaknat när vi kom på stan. haha.. jag vet inte riktigt hur jag lyckas, men jag går rakt in i dörren i gallerian. haha. Så om ni undrar vad det är för fettfläckar på dörrarna där då är det från mitt huvud! haha. Lite roligt var det ändå, men Mycket pinsamt. Sen efter ett tag så drog vi hem till Jesper, skulle fika lite där. Mumsigt :D Sen efter att vi varit där drog vi typ hem hit igen. Ikväll har jag bara pluggat och pluggat.! Visst är jag duktig? :P Stolt över mig själv!!
nej, nu ska jag hem och klippa gräset hem på Kölen! har lovat Matilda att göra det denna gång :)

Det var typ min dag idag!




Min Bästaste Sambo och Syster! 

Balen 07

Nu sitter jag vid Farmo och Åke. Pluggar och lägger in bilder från idag. Det har ju varit balen idag! ooh, vad alla var snygga och stiliga! Längtar verkligen tills det är min tur att gå på balen. Det var väldigt många bilan. Kusin Emilie och Linn var bland dom sista. Eller det var ganska många bilar efter dom också, men inte lika många som det var framför ;) Sen så bar det av mot Almedalen för att ta kort på alla man kände typ. Otroligt mysigt att bara minla omkring med alla finklädda där nere. Sen efter att vi varit där i någon timme så åkte Jag, Sara, Mamma och Rolle och åt på något ställe. Mumsigt med mat var det! :) Efter vi ätit så körde dom hem mig till lägenheten. Städade mitt rum! och umgicks med Matilda lite. Sen kom Sara så då bad jag henne att köra hit mig.

Bodde i Sandhamn inatt! Åh, alltid lika mysigt! Hade så trevligt med dig Lina! Vi bara mysade hela kvällen. Finns det något mysigare än att gå längs vattenkanten och kolla på hela solnedgången? Tror inte det ;)
nej, nu ska jag plugga och sen sussa.



                                    


             
           

Sandhamn

Hann inte att skriva igår. Men jag var iaf sjuk så jag låg hemma i sängen hela dagen. Och sen när jag blev lite piggare så började jag att plugga lite. Jag har så ofantligt mycket kvar att göra innan betygesn ska sättas.. Jobbigt! På kvällen så gjorde jag inte så mycket, låg på soffan och kollade Tv typ. Mysigt det också en Fredagskväll :)
Idag så klev jag upp direkt när klockan ringde vid 06.00. Var piggare än vad jag trodde. Så jag klädde åp mig kläder och gick ut och började promenera. Gick i en timma, det var så underbart skönt att gå i morse :) Det är något jag rekomenderar!! När jag kom hem så gjorde jag mig i ordning för att gå till Jobbet :D När jag kom till jobet så blev Kattis överlycklig att jag skulle jobba. haha! Alla lagrerna var smockfulla med varor. så jag hade jobb hela dagen kan man säga! Men det var skönt att få jobba lite :)
Sen har jag umgåtts med Lina lite idag. Vi ska göra Premiär i Sandhamn i natt. Har verkligen längtat efter det här. Jag älskar att vara där. :D

Snart så ska jag åka till Fardhem och kolla fotboll. Sen efter det så ska jag och Lina fortsätta ner mot Sandhamn! Wieee!

Jag vill bara Hata dig! varför kan jag inte få bort dig från mina tankar?! Vad jag än gör, vart jag än är så är du i mina tankar! Det finns inget jag kan göra för att glömma dig. Blir så ledsen när jag tänker på dig, på oss... Jag hatar att jag inte kan få bort dig ur mitt liv! Hur länge ska jag kämpa för de?!



släkten<3


image3

RSS 2.0