Fredag 30/1-09

Hej!
Ligger hemma hos mamma på soffan med datorn på magen. Är väldigt trött om man säger så. Var uppe och tog den tidiga bussen till skolan. Slöt vid tio så då hörde jag av mig till Sara. Gick hem dit och sen drog vi in på stan. Vi gick och åt med Linn. Det var länge sen vi tre gjorde något tillsammans. Tack Systrar för en trevlig dag!!
Sen har jag shoppat lite idag, väska, byxor, tröja, halsband och lite smått och gott :P
I morgon ska jag in till Visby, åker vid halv elva. Sen ska jag till Sara igen och umgås. För att vid fem ska jag vara barnvakt för Filip och Maria. Sen lär jag vara kvar och kolla fotboll hela natten.
Och på söndag är det hockeymatcher, först klockan 12 mot Peking Pumas. Sen klockan 18 mot VAIK's killar. :P Önska oss lycka till!! Eller kom och titta väl ? :P


Grattis till Putte idag!!


Puss

hallojken

Sitter hemma hos pappa. Kom med bussen för en liten stund sen. Skolan idag var totalt värdelös! hade en lektion, öppnade inte ens böckerna. Men aja, sen var jag förbi farmo och Åke. Åt lite där, sen drog jag vidare till stan. Prövade lite kläder och sånt som jag ska köpa i morgon :D
Ikväll har vi hockeyträning i Slite. Och jag är absolut inte sugen på att åka dit. Men bara man har kommit iväg så går det väl.

Nej, nu ska jag ut och gå en sväng, sen lägga mig på soffan med gott samvete!

Puss

trött

Hej!
Sitter hemma hos pappa just nu. Kom hem för en liten stund sen. Har varit på hockeyträning. Idag hade vi träning med BJ, alltså J18. Körde tvåmål hela träningen. Gick faktiskt ganska bra, var inte så roligt hela tiden bara.
Annars idag så har jag spelat monopol med Felix och Alfred, haha, ganska roligt var det faktiskt.

Annars så händer inte så mycket i mitt liv. Går i skolan, tränar hockey och sover :D


Puss

saknar . . .

Trött idag!! har ingen ork att skriva.
Mer än att jag saknar  EMILIE och FRIDA ! Vill upp till er snart igen! Med er mår jag bra.

JAG ÄLSKAR ER <3

Tisdag 20/1

Ligger i sängen och kollar tv just nu. Har haft fullt upp sen senast. Hinner aldrig uppdatera.
Men idag har jag varit i skolan, var trögt att komma upp i morse kan jag lova! Men åkte hem med Anna efter skolan, hämtade Thea på dagis, sen har hon och jag varit på badet. Det är väldigt skönt att bara bada ibland. Efter badet så lämnade jag Thea och åkte hem. Då kom Peter hit!! Vi har fikat och snackat en massa skit bara. Skönt att få träffa dig igen, och fler gånger ska det bli. :D
I helgen så ska vi på fastlandet med hockeyn. tyvärr ont om folk, men hoppas det går bra!

Nej, nu ska jag fixa lite, sen sova.
Puss

Fredag

Heej igen!
Sitter hemma hos Frida och Emilie. Jag och Åke åker om en liten stund. har haft några bra dagar här. haha, kan inte riktigt sammanfatta tiden här. Eller det har varit underbart och lite pinsamt. hahaha. Frida och Emilie vet vad jag menar :)
Ska snart fika lite, sen ska vi åka hemmåt. Kanske hinner bort och säga hejdå, om jag nu vågar. haha.

Puss

hallojken

Nu var det väldigt länge sen jag skrev, men jag har inte haft tid eller motivation till att skriva. Men ska försöka skärpa mig.
Är för tillfället i Karlskrona. Kom hit igår med Emilie och Åke. När vi kom hit så drog jag och Frida iväg på fest hos Kim och Henning. Det var väldigt trevligt :P Hände en massa roliga saker där. Men idag har jag inte mått fullt så bra. Man mår som man förtjänar sägs det :P
Nu ska vi snart på bio, ska se Allt flyter. Så har tyvärr inte tid att skriva mer här nu.

men ha det bra allihopa!


Puss

RSS 2.0