Skolan

Tjaah.
sitter i skolan nu.. Har Turism - Natur, Kultur och Miljö.. Inte så jätteroligt, mend et duger. ska göra ett arbete om ett landskap. haha. :)
Jag vet att jag är värdelös på att uppdatera mig blogg. men jag har absolut ingen lust att skriva längre. för jag vet att det är en eller några personer som läser min blogg som jag avskyr! Jag vill inte direkt att dom ska veta vad som händer i mitt liv hela tiden. Usch för dom!! Hoppas att Du/Ni känner Dig/Er träffade.

Det händer väldigt mycket i mitt liv just nu.. Kan ju inte påstå att det som hände på nyåt gjorde dte hela bättre.
Usch, Fyfaaan för dig! Jag fattar inte hur Du kunde?!? Du är ju helt jävla störd i huvudet! Hoppas att du mår dåligt nu! För du har förstört mellan Oss. Jag hatar dig! Jag kunde aldrig tro att du var sån, Jag trodde att du var en vän man kan lita på. Men nej, usch så fel jag hade! Jag blir så ledsen också, vet inte hur jag ska bete mig mot  dig längre..

Annars så har det väl varit ganska mycket hockey och vänner på sistonde. Som vanligt :P Och jag älskar det!

Jag funderar på att sluta träna hockey med A-laget. det är absolut inte roligt längre. Vad ger dte för resultat ? Jo, resultatet är att jag inte orkar med skolarbetet längre.. Jag är så oerhört trött på morgonen när klockan ringer vid kvart över fem. Men man måste ju kliva upp då...


Nee, nu hinner jag inte berätta mera. men kolla gärna in min bdb, så får ni se lite mer av vad som händer i mitt liv. :P



Peace and Love!

RSS 2.0