Torsdag

Nu var det ett tag en jag skrev igen. men jag har inte tid att skriva. kan berätta lite om vad som hänt sen sist..
I måndags så fyllde Alfred 9 år. Så vi firade honom hemma hos pappa, trevligt, mycket trevligt!
I tisdags så blev det snöstorm här på ön. Svinkallt och äckligt.. Vi gjorde band med företaget iaf, gjorde nästan 500, så det var kanon!
Igår hade vi PLUT, så vi var lediga. Jag var barnvakt för Thea och Mila hela dagen, sen åkte jag till Slite på tränng. Sista träningen innan distriktslaget.. Gick ovanligt bra för mig faktiskt.

Och idag hade vi först sovmorgon, sen skulle vi redovisa. Min grupp slapp redovisa, och TUR det. För vårat arbete var helt klart sämst! haha, helt oseriöst hade vi också. Men aja, skoj var det. :) Sen i eftermiddag vid fem ska vi vara på Wisby Strand med UF. Ska förbereda montern till i morgon, spännande!

Nej, nu ska jag äta lite mat, sen sova lite.

Puss


Lördag

Gårdagskvällen bestod ju då av hockey och sen massa mys hemma hos pappa! Hockeyn gick käpprätt åt helvete. Sudret spelade sin absolut bästa match denhär säsongen, men det räckte tyvärr inte, det blev 3-3, Sudret ledde med 3-1 i andra perioden, men det räckte inte hela vägen. Så det blir tyvärr div 3 för dom nästa år. Det är riktigt tråkigt att det blev så. Men det är lite roligt ändå, för vi i Damlaget spelar i högre division än herrarna. Vi är kvar i tvåan, det känns skönt! :D
Efter hockeyn åkte vi hem till pappa och mysade lite i soffan. Alfred OCH Felix var båda myssugna, vilket inte hör till vanligheten att båda är det. Sen var det på huve i säng.
Åkte upp med Mickan till Hemse i morse, sen har jag pluggat och planerat för nästa helg, har även hunnit umgås med Linn lite innan hon skulle till Visby för att träffa Elin.

Resten av dagen är inte planerad, ska ta det lugnt och sen lär det bli något roligt ikväll ;)


Puss




Bjuder på en bild på min bästaste lag med Världens bästa hockeyspelare, Hayley Wickenheiser!
 




Puss Tove


Elin och Emma

Här kommer lite bilder på Elin och Emma :D
Titta och Njut!


Elin

Elin

Elin

Elin

Emma

Emma

Emma










Fredag!

Äntligen fredag! Hur skönt som helst :) veckan har varit ganska lugn, en det är ändå skönt med helg!
Ikväll blir det hockey, Sudret-Solna, hoppas att Sudret tar he tre poäng ikväll! :D Resten av helgen har jag faktiskt inga planer. Riktigt jävla skönt, Kanske ska plugga lite om jag orkar.

var i Slite och tränade igår. Vi var fem från Hemse, Sofia körde för första gången med släp, men det gick bra det med!
När vi väl kom till Slite fick vi veta att det var dubbelbokat! Så vi fick spela match hela träningen mot ett killag, ganska roligt faktiskt :D

Nu har Elin och Emma fått reda på att jag har en blogg också, så nu måste man ju skriva lite kloka bloggar. ;)

Puss♥

sisters <3


Ida, Sara, Tove och Linn ♥


Här är vi alla fyra syskon på kort, det händer inte alls ofta, tyvärr.
Men jag älskar er mest av allt ska ni veta! Det finns inget bättre än er!
 Vi ställer alltid upp för varandra och stöttar varandra i vått och torrt.


Hola!

Ja, nu sitter jag här i skolan. Måste berätta om min hemska morgon. Började med att pappa kom upp och väckte mig, kvart över sex! Och jag måste gå hemifrån tjugo över.. Så började med att stressa, sen fick pappa köra mig till bussen, hann precis. När jag satte mig på bussen började jag känna efter lite, och jag mår inte bra! Jag har ont i huvudet och halsen river som ett jävla rivjärn.. Men somnade som en stock och vaknade av min väckarklocka, som tur var ;)
Och nu sitter jag i skolan, är egenligen ledig idag, eller vi har eget arbete, så jag sitter här helt ensam i skolan :D Ganska skönt, för då får jag lite mer jobb gjort.
Nu måste jag plugga Svenska NP och Svenska Författare, sen ska jag gärna hinna med lite Handel, temaarbetet.

Ikväll blir det till Slite och träna. Någon som vill åka med? :P Åker från Hemse vid halv fem och kommer tillbaka vid efter tio..


Puss


..

Ligger hemma i sängen hos pappa. Kom hem för en stund sen, har varit vid Peter och firat honom, han fyller ju 21 idag :D GRATTIS till dig!
Annars så har jag inte varit i skolan idag, riktigt skönt. Eller jag har varit på Wisby Strand på föreläsning. Var ganska intressant faktiskt. Så jag tog bussen hem vid halv ett, och somnade som en stock, var så trött och det var underbart att sova på bussen idag. Fram tills André väcker mig i Klinte.. Blev livrädd och trodde först att det var busschaffören som skulle säga att bussturen var slut eller så. Men det var ju inte det, som tur var :P
Annars har jag inte gjort så mycket idag.
I morgon är det skolan sen ska jag gå på stan med Mickan en sväng. Och på kvällen blir det hockey för hela slanten! Derby mellan Sudret HC och Visby/Roma. sen efter det kanske jag får sällskap hem, inget bestämt ännu ;)

Puss och Kram!

bilder är alltid roligt :D


Hittade massor med gamla bilder på datorn, slänger upp några av dom :)




Felix och pappa


Haha, Stoffe med långt hår!


Linn :)


Sara :)


Ida, Felix och Mickan


Haha, Stoffe och Hampus


Nej, nu tänkte jag byta sängkläder i min och i Linns säng, sen duscha och sova :)

Godnatt!

Levide

Gokväll folket!
Sitter hemma hos pappa i Levide, hur skönt som helst!! är ensam hemma, för pappa och Mickan har varit i Sthlm i helgen. Så jag tar det bara lugnt och njuter av att få vara själv :)

Helgen har varit både lugn och fartfylld.
I fredags så var jag i skolan först, sen på stan med kära syster Sara, hittade min studentklänning :D Sen var jag med J en stund, när han skulle iväg och träna tog jag bussen hem för att kolla på hockey. Sudret förlorade tyvärr.. Det ser ut att bli trean för dom nästa säsong, tyvärr.. Men efter hockeyn åkte jag hem och tog det bara lugnt.
I lördags så solade jag sen kollade jag J20 spela hockey lite, efter det bar det av på fest. Först var det middag med tjejgänget, efter någon timma kom det mera folk och vi lekade lekar och hade hur roligt som helst. Ännu lite senare kom det massor med folk, vi badade balja och hade allmänt roligt.

Idag har jag kollat hockey och sen sovat. SKÖÖNT!


nej, nu ska jag kolla lite tv och fixa lite här hemma.


Puss<3

trött och pepp

Hej! Jag börjar bli sjuk, inte alls roligt. för Erika ska ju ha kalas ikväll! :( Men hoppas att jag blir bättre iaf, vill inte vara sjuk..
Men nu ska jag iaf till ishallen och se lite match, sen hem och fixa mig i ordning för att bege mig till Erika vid halv sex.


Skulle bara säga att jag har fått Dagens ros idag :D Blev så glad när jag läste det, så mina tårar började att rinna :P

ne, nu måste jag iväg. Ha det bra allihopa.



Puss

trött

ligger hemma i sängen nu, borde sova, men det råkar ju vara en som håller mig vaken via sms ;) Men bara för att det är Du så gör det inget :P
Har varit med Mli idag, så underbart att få träffa dig. Men så tråkigt att du åker hem till Kna i morgon igen ;( men jag kommer upp i påsk igen, lovar!!

nej, nu ska jag försöka sova, blir en lång dag i morgon! träning 20-21.30...


Puss

trött och grinig

jag orkar verkligen inte gå i skolan. det är så tråkigt! Jag har ingen, absolut ingen motivation kvar, allt har försvunnit. jag vill bara ligga hemma och sova och träna hockey. jag orkar inte!!!

snälla, kan någon ta mig härifrån ?

RSS 2.0