Måndag

Sitter hemma hos mamma nu. ska snart upp till Jennifer igen och se lite film. :) myspys!
Har haft en bra helg. I fredags så var vi först vid Hoffe och såg Idol och drack vin, sen gick jag och Jennah vidare till Wabbe, där drack vi och spelade Wii. sen gick vi allihopa till Matsalen. HAHA, jag på Matsalen?! Det var så otippat för mig som det kan bli. men det var trevligt ändå.
I lördags så skulle vi fira mamma här hemma lite. Men jag var bakis för första gången i mitt liv, mådde så sjukt jävla dåligt! :S Men pallrade mig upp i ishallen iaf och kollade hockey. Premiären för dom, men dom förlorade tyvärr, var en bra match iaf! Sen var det bra lugn kväll och i säng tidigt. var i Sthlm och spelade hockey igår. Mot Södertälje. hade riktigt roligt. Jag har verkligen saknat hockeyresorna hela sommaren. men nu är det tillbaka! :D


Nej, nu ska jag till J.
Puss


..

Sitter i Levide hos pappa just nu. Han och Mickan är på spinning, så jag sitter hemma ensam. På både gott och ont måste jag få säga. Skönt att få vara ensam en stund. Men jobbigt ändå. Har precis gråtit lite. Läste Rutans blogg och insåg att jag saknar verkligen henne. Hon och jag bodde ihop i ettan. Det var verkligen sjukt roligt. Jag glömmer aldrig det! :) Och efter det så förlorade vi kontakten totalt, tyvärr. men jag hoppas att det blir ändring på det snart!
Annars så hade vi lite fika vid Jessie idag. Var jättetrevligt. Men tråkigt att det krävs att något sånthär ska hända för att vi ska träffas. Nej, det får det bli ändring på tycker jag! :)
Igår var det fyra månader sen Robert lämnade oss. Fyra månader?! Jag har ännu inte fattat att han inte kommer tillbaka. För mig är han ännu ute på sjön. Väntar på att han ska komma till Sverige och ringa mig, eller höra av sig på något sätt. men det gör han aldrig!! :(
Nej, nu ska jag se lite tv och mysa för mig själv. I morgon blir det grillar med Cilla, Hanna och Sofia :D

:)

Hallå allihopa!
Jag är i Skellefteå jus nu.
Lecer livet denna helg!
Festar med Alanya-folket. UNDERBART!!!



:D

RSS 2.0