Länge sedan ;)

haha, har hört av ganska många att jag är riktigt dålig på att uppdatera min blogg. Och Jo, jag vet! Jag är rent ut sagt värdelös på det! haha.
men det händer wså mycket i mitt liv. jag vet itne alltid vad jag ska skriva och när. För att allt som händer behöverju inte alla som läser min blogg få veta :D

men det har ju varit Jul, och den var alldeles underbar! Kunde nästan inte bli bättre. Eller jo, om jag fick fira LITE, åtminstonde LITE med min favoritkusin Cornelia. :)
Mellandagarna var mysiga med mycket mat och mys. sådär lagom som det ska vara!

Nyår började som en dröm, det var helt underbart. hade middag hemma hos mig med dem närmaste kompisarna typ. Det var Jag, Jennifer, Cornelia, Johanna, Rebecka, Camilla, Jessika, Elin, Annie, Linn, Lina och Erika. Vi hade så underbart mysigt och trevligt! Sen efter middagen gick vi till Tobias. Där var det massor med folk. Vi hade trevligt och mys ett tag. Tills vi fick veta vad som hänt.. Nyårsafton förstördes verkligen då. Började som en dröm och slöt i en ren Tragedi! Usch!!!

Nyårsdagen så kom Jessika, Cornelia, Camilla, Rebecka och Jennifer hem till mig. vi kände att vi ville hitta på något. så vi tog en myskväll och bakade och pratade långt in på natten. Synd att det inte ssker alltför ofta. hade varit betydligt trevliga om det kunde hända lite oftare! :)

Den 3 januari så fyllde jag 18 :D Hade en absolut underbar födelsedag. Med fina presenter och trevligt folk. Nu är det bara körkortet som väntar :P haha

Annars har det varit som vanligt i ishallen. hockey typ varje dag och matcher på helgerna. Alltid lika underbart med mina fina Vänner. det kan inte bli tråkigt när man är med dom!

Sen i fredags så var jag på krogen. Haha, hade en underbar kväll! Tack alla ni som gjorde den till det!



Idag fyller bonusbror Felix 11 år och Bonussyster Millan 20 :D  GRATTIS till Er!!


Nu hinner jag inte skriva mera!
men jag lovar att bli bättre på att uppdatera min blogg.


PUSS!

RSS 2.0