26 Augusti

Sitter hemma hos mamma nu. Hade egentligen tänkt att gå och lägga mignu. Trodde att jag började 8 i morgon. Men så sa Johanna att vi var lediga. TACK JOHANNA! Så nu kan jag ju sitta här ett tag till. haha.
Har blivit allt sämre på att skriva här i bloggen. Vet inte varför, men förmodligen så beror det på tidsbrist. men ska försöka att ändra på det nu.

har börjat att träna lite klok hockey nu. Gick på IS igår. Var helt underbart! Går inte ens att förklara känslan. Det som jag har gått och längtat efter hela sommaren har just börjat. Det är fan värt att det tar en hel dag typ. för 80 minuter på is. Wonderful!!

Jag och Josefin har bestämt oss för att börja gå liet oftare än vad vi gjort nu. Hon erbjöd sig tillomed att kliva upp vid 5 för att gå med mig innan min buss går på morgonen. Inte dåligt. Då får vi bara se till att göra det också.

idag har jag varit i Slite och kollat hockey. Sudret hade träningmatch mot Enköping. Gick faktiskt riktigt bra. Vann med 4-3. Nestor hade rätt om det han sa sist. Men han gjorde ändå ett kanonbra Jobb. haha.

har även hunnit att göra av med Alldeles för mycket pengar sedan jag fick min lön. Men det har nästan bara varit saker jag är i behov av. haha.
Jag har också hunnit med att träffa Elsa o Casper liet på sistonde. Åh, Casper är verkligen min favoritkille!


Nej, nu ska vi kolla lite film.



  
  






 Jen, om 12 dagar så bär det av! jag Älskar Dig <3

Usch!

Idag var det iaf Helt Värdelöst i skolan. Stelt som fan var det när vi kom in i klassrummet. Men det kommer snart att bli bra! Fick ett Värdelöst schema också. Men vi är ju ett gäng bra Turism elever. Så det ska nog inte göra så mycket tror jag.

Aja, jag hade iaf en Underbar dag igår! Åkte in till Visby med mamma och Rolle. Vi kollade på klinkers och kakel till det nya badrummet, sen kollade vi på golv till mitt rum i källaren. Hoppas att det blir snyggt! Vi kollade också på hur vi skulle ha duschen, eller om vi skulle ha en Glasblockvägg. Troligtvis blir det en Glasblockvägg. ååh, grymt snyggt!!
När vi hade kollat på allt så åkte vi hem till Elsa och Casper. mamma sa bara hej, och jag stannade. Sen så Tillbringade jag resten av dagen tillsammans med dom. Hade jätteroligt måste jag säga! Vi gick på stan och gjorde lite ärenden.
Efter en lång dag med Elsa och Casper så gick jag hem till Linn's nya lägenhet. Var där en stund, sen var jag tvungen att gå till bussen. Åkte hem. När jag kom hem så var Tommy och Nestor här. Så vi fikade och satt o pratade en hel del. Haha, riktigt roligt!!

Nej, nu ska jag snart åka iväg och träna. Måste plocka undan lite först. för att Mamma ska ha Vinlotteri. så det kommer hit typ 10 stycken och invaderar lägenheten. Haha.


 
Världens sötaste Casper. 

  
Hela familjen Nilsson-Hedvall. Elsa, Casper och Robin.


Sandhamn med Jennifer!

Nu har jag och Jennifer haft några underbara dagar tillsammans! Åhh, vad jag tycker om henne. Det började i Tisdags, då vi båda var rastlösa. Så vi gick och kollade på småkillarna spela fotboll. Var riktigt trevligt. Efter fotbollen så bestämde vi oss för att Vi skulle kolla lite film och ha en liten myskväll. Och det blev det kan jag lova. Såg lite filmer och hade bara allmänt mys! Somnade sent inpå småtimmarna.
Vaknade vid tio igen. Jag cyklade hem, satt mig vid datorn och började chatta med Jennifer. Då kom vi på att vi ville hitta på något på Onsdagskvällen också. Så vi bestämde oss för att åka ner till min husvagn i Sandhamn. Vid halv fyra gick jag på jobbet, jobbade i drygt en timma och slöt sen. Haha, kändes Ganska värdelöst! Efter jobbet så bar det av mot Sandhamn. Där nere hände det väldigt mycket. Haha! Vi åt pizza, badade, grillade majskolvar, träffade Henrik och Nobben, och givetvis blev det en massa praaat! ;) Haha, det blev visst några bilder också, men det är inga bilder jag kan lägga in här. Haha. Måste erkänna att det var supermysigt att Henrik och Nobben kom. :D
Idag så har vi inte gjort så mycket. Men börjat att planera lite. För att den 7 September bär det av mot Nybro! Ska bo i Systers lägenhet, Kan inte bli bättre!!





      


  / Tove ♥

Syster Linn

Tjoo!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva här. Men var på Fidepuben igår. Blev en riktigt Lyckad kväll! Har nog ALDRIG haft så roligt. Åkte dit med Jennifer, satt oss och pratade lite. Sen så träffade vi Emilia, Elise och Beckie. Och lite efter det så träffade vi Johanna och Cornelia. Alla var på bra humör denna kväll, så det kunde inte bli annat än Lyckat! Dansade och sjöng gjorde vi alla.Tack för en underbar kväll!




Sen så tyckte Linn att jag skulle skriva lite om henne i min blogg. För att hon har ju inte nämnts så många gånger.
men jag vet inte vad jag ska skriva. Så jag slänger in lite bilder på henne istället. Kommentera gärna!!



                          









Jag och min Älskade syster!


Frida Boman 18 år

Idag fyller min kära kusin Frida 18 år!!
Grattis!!!


         
   



Ett snällt urval av bilder på henne ;)

Vafaan!


?#!+¤§ ?


Vem fan har tagit min plånbok?! Jag blir galen! Varför kan ingen vara snäll och erkänna att den tog min plånbok i min handväska i fredags?!? Varför kan man inte få ha sina egna saker ifred?! Ska man börja med att låsa in sina saker så fort man åker på en jävla Hemmafest eller?! FAAAN! jag behöver verkligen min plånbok och alla saker däri. Då kunde Du, din jävel lika gärna ha kunnat ta Hela handväskan, med Allt innehåll!

Okej, för att jag har spärrat alla kort och så nu. Men jag hade ju typ 400 i kontanter i plånboken. Hoppas att du har Jävligt roligt för dem!! FAAAN! Jag är så Sur, Arg, Besviken, Irriterad, m.m.


Om ni hör något om en plånbok, så kan ni gärna få höra av er!


/ tovie ♥

Femte Augusti

Sitter hemma hos Farmo nu. Emilie och Alex ligger i sägen och latar sig.

Har varit en händelserik helg. haha. Var i Tingstäde i Fredags. Fida och Maria hade 18-årsfest. var riktigt roligt! Haha, eller jag hade det nog roligast av alla! det kom en hel del folk också. Mådde dessvärre inte lika bra när jag gick och lade mig, eller dagen efter. Men det var det värt.
Igårkväll var vi i Väskinde på 50 + 70 årskalas. God mat och trevligt folk där med. Men jag föredrog alkoholfritt då. Haha.

Mer orkar jag inte berätta. men det kommer lite bilder från igår.


     



kommer med mera bilder senare!

1 Augusti

Känns lite overkligt att det redan är den 1:a Augusti. Jag har inte ännu varit på stranden en endaste gång i sommar.. Börjar skolan om 20 dagar, det känns inte heller så uppiggande! Aja.
Har hänt ganska mycket dem senaste dagarna ändå. Mamms har kommit hem! Hon och Rolle kom i Söndags. Vi hade lagat 3-rätters middag och dukat det fint och allt. Var supermysigt! Blev ganska många också. eller tip stycken. Det var Jag, Sara, Linn, Malin, Tobbe, Millan, Aron, Rasmus, Mamma och Rolle. Sen spelades det lite kubb på bakgården, Mitt lag vann ju såklart! eller okej, Vi spelade inte klart för att det belv alldeles för mörk. Men mitt lag ledde när vi avslöt! haha.

Annars har jag bara jobbat.. Är ledig i helgen! Första helgen sen jag slöt skolan som jag är ledig! Wiee! Så det ska firas med feest! haha.


Ne, nu ska jag åka ner till Sandhamn och mysa lite med dem där nere.
Kommer kanske med en Update senare..

RSS 2.0