Rebecka Maria Elisabeth Jakobsson

Det är en Människa som jag verkligen har saknat!

Rebecka, du är värd det allra bästa.
Du är Starkare än h*n! det vet jag! Ge dig inte! Låt inte h*n få vinna över dig, och tro att h*n är så mycket bättre än dig! Det handlar om Viljan nu. Och jag är helt säker på att du har den Viljan!


Rebecka, jag har saknat våran tid, den tiden det var du och jag. Vet inte riktigt vad som hände, vi båda gick igenom en jobbig tid. fast nu är det ändring på det! Jag älskar sommaren, för då är det som det var förr!

Jag älskar dig nu och föralltid!
Vi har alldeles för mycket gemensamt för att kunna förlora varandra Nu!



           


Fidepuben och Vadstuck

Helgen har varit Underbaar! Måste bara säga att jag är Bäst på att planera(not). Men det gjorde absolut ingenting. Jag fixade allt ändå. Helgen blev perfekt, som jag hade hoppats!
Orkar inte berätta om båda kvällarna. men jag hade det så fruktansvärt roligt!

Tack alla som förgyllde min Närvaro denna helg!


Peace and Lovee

Trött

Igår så sov jag ju typ hela dagen. fast ändå inte.. Var ju vaken o så hela tiden ändåå. Men aja, kunde inte somna igår. Svinjobbigt. läste ut en värdelös bok.. Men vad gör man inte då? Till slut slumrade jag till en stund. Vaknade  vid halv fyra, och kunde inte somna om.. GRATTIS. Har nog aldrig varit med om värre. Nu tänker säkert ni att jag kunde ju sätta mig vid tven o vila där. Men nej, för Sara sov i vardagsrummet i natt.. Så jag satte mig och läste gamla tidnigar, som jag redan läst innan. sen så kom Morgontidningen, satt och läste igenom den ett par gånger, men det stod exakt samma sak VARJE gång jag läste igenom den.. Konstigt? Aja, sen vid halv fem så var jag så satans rastlös, visste inte vad jag skulle ta mig till. Så jag tog på mig lite kläder och gick ut och gick. i typ 90 minuter.. Var inte det smartaste jag gjort på länge precis, för att min satans Krupp blev typ värre.. så hem och knapra mera tabletter. Satt mig vid datorn, men inte en Jävel inne typ.. Kanske inte så märkligt vid klockan halv sju men ändå..
sen så har jag jobbat i Fröjel idag. Gick väl ganska bra. lite drygt efter ett tag. 8 timmar där är ett alldeles för långt pass! men pengar är Pengaar!

Mommo är nog den Bästa som finns. Och jag är nog hennes favoritBarnBarn! För att hon gör ALLT jag ber henne! haha.

Idag så har Rolle vunnit SM-Guld. Grattis!


ne, nu ska jag proppa i mig lite tabletter, sen försöka sova.. Ska ju jobba på Konsum i morgon... Vill inteee! Orkar inteee!



Fan Fan Fan!

FAAAN!
Jag har fått min jävla krupp! Hatar den mer än allt annat! För er osm inte vet det, så har jag krupp. Eller i normalt fall så skulle jag ha växt ifrån det vid 7årsåldern. och jag är 17 nu! Helt sinnessjuk. varför kan jag inte bara Växa ifrån det?!?! Jag orkar inte mera!!! För er som inte vet vad det är, så är det typ när halsstrupen blir svullen och liten osm ett halvt sugrör typ. så jag får inte nå luft typ. Det är motsatsen till Astma typ. för att när man har fått ett astmaanfall så kan man inte andas utåt. och med min krupp kan jag inte andas utåt. Och sen så har jag en Jätte-vacker hosta också. det låter som när en hundJävel skäller! KUL, KUL, KUL! Aja.. får väl krypa ner i sängen igen och sussa ich skaffa nya krafter till i morgon..


Men ni får ha det Bra!


ps. det är MYCKET roligare att skriva när man får kommentarer. ds.



Tobias Yngvesson <3

   Jo, Tobias Yngvesson är nog min Bästa vän. Jag älskar honom verkligen. Han förstår saker och ting. och sen så Är han bara så underbar, att det går inte att beskriva. Ska nog åka upp till honom snart, efter min hårda arbetsperiod. Om han inte kommer hit innan.
Awh, Tobias, det finns inte ord för hur mycket jag älskar dig. Tack för att du finns!

  
   
  










Peace And Lovee !

Fredagen den 13

Ja, jag kan ju inte påstå att jag har otur Fredagen den 13 precis. Jag Tror nog mer på att jag har TUR då. Haha. Gick ovanligt bra på jobbet igår. sen var det hem och slänga i sig mat för att hinna duscha och göra sig i ordning innan bussen gick. Åkte in till Visby med Jessie. Väl inne i Visby så mötte vi upp Jennifer, Cornelia, Camilla, Tove, Julia och någon till. Sen började kvällen. Vill ni läsa mer om kvällen rekomenderar jag att ni klickar in på http://corneliaN.blogg.se och läser där. Haha, kan bara erkänna att jag hade en Underbar dag igår. Har aldrig haft så trevligt förut tror jag! Tack tjejer (och killar) för en trevlig kväll igår! haha.






Jobbat idag, var ovanligt skoj! Jobbar i morgon också. 07.30 - 20.12. Lång dag, men man får ju tänka på pengarna! Sen efter jobber ska jag med bussen direkt in till visby. Blir lite fest i morgon också. Haha!

Måste kila.
Pusshej!

Grattis Jenny Larsson

Idag fyller Jenny Larsson år.



GRATTIS till henne!

                       


haha, ett urval av bilder på Jenny ;)

Stockholm

I morgon åker jag, Emilie, Frida och Alexander till Stockholm. Wihoow!!
Kommer med mer info någon annan gång!!



pusshej

L E D I G

Wihow, idag är jag ledig! Sköönt ska ni veta! Var helt Okej igår på jobbet. Eller jag blev först väckt av att min mobil ringde. Det var Anki på jobbet. Gud, jag trodde att jag hade försovit mig såfort jag hörde hennes röst, fick verkligen PANIK! Inte roligt. Men hon ville ju bara fråga om jag kunde jobba över. för att det hade blivit en massa missförstånd. Och visst kunde jag det. Pengar Pengar! Så jag kobbade över några timmar, Sköönt. Åh, straxt innan jag gick hem så kom en saknad gammal vän. Tobias. Gud vad jag har saknat dig! Saknar dendär tiden när vi hade så mycket gemensamt. Saknar verkligen det!
När jag kom hem så var det bara att börja packa lite kläder, för att sedan åka ner till husvagnen. Jag, Mamma och Linn gick ner och kollade solnedgången, Gud så vackert det kan vara att sitta där och kolla.  Jag verkligen Älskar att vara nere i Sandhamn!! Sen gick vi upp till husvagnen och satte oss för att spela lite yatzy och lite kort. Var så mysigt att sitta där i vagnen med tända ljus, lite musik och bara prata!
Vid tolv så kom jag och Simon, Min bästaste Husvagnsgranne. Haha! Sen när vi båda hade umgåtts färdigt med våra familjer, så tog vi oss en trip. Var ute och gick lite, Till Djupvik och tillbaka. Var riktigt trevligt ska ni veta. Haha, Vi pratade verkligen hela tiden. Haha!
Sen var det hem i sängen, somnade efter ett tag. Vaknade i morse, eller okej. blev Väckt i morse. vid 11. tyvär så var det inte särskilt vackert väder, så vi åt frukost och åkte hem. Så hamnade jag visst här.. Haha. Datanörd? neeee.

Ska åka till pappa nu. men ha det braa!

;)


Pussla ihop ditt namn:

A: You like to drink.
B: Everyone wants you.
C: You are really silly.
D: You like to drink.
E: Damn good kisser.
F: You are dead sexy.
G: You never let people tell you what to do.
H: You have a very good personality and looks.
I: You are great in bed
J: People adore you.
K: You're wild and crazy.
L: Everyone loves you.
M: Best kisser ever.
N: You can keep secrets.
O: Awesome kisser.
P: You are popular with all types of people.
Q: You are a hypocrite.
R: Fucking crazy.
S: Easy to fall in love with.
T: You're loyal to those you love.
U: You really like to chill.
V: You are not judgemental.
W: You are very broad minded.
X: Your very good at work/school.
Y: Best girlfriend/boyfriend anyone could ever ask for.
Z: Always ready.





T: You're loyal to those you love.
O: Awesome kisser.
V: You are not judgemental
E: Damn good kisser.


Wohoow!

 image68

Vacker va? ;)












Är du Nöjd nu Isak?


Söndag 1 Juli

Oj, vad konstigt det kändes att skriva Juli. Helt sjukt vad tiden kan gå fort! Fan, snart är det väl Jul igen.. Haha.
Aja, har jobbat idag. Var nog den Bästa arbetsdagen jag någonsin haft! Guud så lugnt det har varit. Älskar dagar som denna! Efter jobbet så gick jag till Anna och Mathias, Ingen hemm där. Så jag satte mig vid datorn typ. haha. Men det var riktigt skönt att få komma hemifrån ett tag!
nu har jag inget mera att berätta. Haha!




Yeaaah! Vi fick det! Vi fick det! Hoppas att det blir bra! Längtar verkligen!!!



RSS 2.0