Karlskrona

Hallojken!
Sitter hemma hos Frida och Emilie nu. Jag trivs så underbart bra här nere! Tror jag vill hit efter studenten :)
Idag så vaknade jag tidigt, redan vid kvart i nio, då klädde jag på mig dirket och gick ut och gick! Gick bort till Willys och handlade, kom hem efter 40 minuter. Så fixade jag lite här hemma. Sen kom Emilie och vi tog bussen in på stan, Där gick vi och kollade lite och bara myste, underbart! När vi kom hem så kom Frida och Putte också, så då åt vi lite semlor och mysade. Efter det så åkte jag och Emilie och storhandlade, kom hem och åt. Nu för en liten stund sen var jag och Frida ute o gick. Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt, sen sova. Har varit en underbar dag måste jag få säga.


Käraste Frida !


Och käraste Emilie!


Torsdag

Ligger i sängen just nu. Borde sova, men kan inte riktigt, har fr mycket tankar i huvudet..
Kan berätta hur mina närmaste dagar kommer se ut.
Åker in som vanligt till skolan. har ingen lektion, men ska redovisa vid 10, efter det tar jag bussen hem. Borde packa då, men jag vill ju till Levide samtidigt som jag vill mysa med Mila. Så vi får se. på kvällen ska vi se hockey, efter det är det fest i lägenheterna. ska nog dit en sväng. allrahelst när man blivit VIP-gäst i en av lägenheterna :P Men måste hem och sova tidigt, ska ju vara i ishallen halv fem på lördagmorgon. Sen bär det av mot Norrköping, ska bli riktigt skoj! Hoppas att Tobbe och Oscar har tid att träffas bara!
Kommer hem söndagsnatt och på måndag vid fem går nästa båt, då åker jag med Mli o Frida till Kna!! Äntligeen får jag komma till Paradiset igen. Åker hem Fredag tror jag det blir, och match på söndag, sen lagfest på kvällen.
Oj, hoppsan, där var lovet slut....

nej, nu måste jag sova, återkommer med mer info när jag är i Kna.


tröttis

Ligger i sängen och kollar runt lite på datorn. Är trött och borde sova.
Matchen ikväll gick ganska bra iaf, men vi förloade tyvärr.. Men det gör inget, vi tar igen vinsterna i helgen :D

Nej, nu ska jag prata lite i telefon med en viss person. Sen sooova!


Puss och Godnatt

Onsdag

Ligger hemma och kollar lite tv, Slöt tidigt idag, så var hemma vid tolv. Ganska meningslös idag i skolan, men bara att bita ihop!

Ikväll ska jag spela match. Vi har match mot Romas killar. Hoppas att det går bra :)

Ne, nu ska jag göra ett försök i att plugga..

Puss :)


...

Hej alla läsare!
Jag vet, jag vet, jag vet att jag är urdålig på att uppdatera! Nu ska jag inte säga att jag lovar att bättra mig, Men jag ska absolut göra ett försök.. :)

SItter iaf hemma hos mam just nu, har storstädat mitt rum idag! Har rensat alla lådor och garderoben är rensad. så nu har jag två stora papperskassor med kläder som jag inte vill ha, Gud så tomt det blev i min garderob nu!

Annars har jag bara varit i skolan idag, det var ganska meningslöst kan jag lova er! Men det är ju trots allt itne så länge kvar. 107 dagar!!

Annars så är vi träninglediga ikväll, och gud så skönt!!!  Har hockeymatch i morgon, med B-laget. Hoppas att det går bra med min rygg då :)

I helgen åker vi till Norrkköping med hockeyns, har dubbelmöte där mot peking Pumas. Sista bortamatcherna denhär säsongen.. Lite tråkigt faktiskt..
Kommer hem på Söndagnatt och på Måndag åker jag till Kna!!!! :D

Nej, nu ska jag försöka plugga lite. uppdatering kommer :P

Puss

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Emilie
Regler för utmaningen:

1. Gå in i mappen "mina bilder"
2. Gå till den sjätte mappen & välj den sjätte bilden i den aktuella mappen
3. Lägg upp bilden på bloggen & skriv något om bilden
4. Utmana sex personer



På bild är min älskade Rebecka i somras, på fest ute i Lau.

Haha, jag vet inte riktigt vad jag ska säga om denhär bilden.
Mer än att jag börjar alltid att skratta då.
Haha, Det var så roligt den kvällen, en helt sjuk kväll!

 Jag utmanar:
Ida
Emilie
Frida
Emelie
Rebecka
Cornelia


 

Jag vill, jag vill, jag vill

Jag vill bara till Kna nu!! Vill vara där när jag vaknar upp i morgon!! Tänk vad underbart det hade varit :P

Jag mår verkligen inte bra av att Frida och Emilie är så långt ifrån mig!
Men går mina planer igenom så åker jag dit över lovet. Jag hoppas..

Puss

Fredagkväll

Hej!
Jag ligger för tillfället i min säng och lyssnar på gammal musik. Tänk vilka underbara minnen man kan få bara av att lyssna på en gammal låt ? :P Helt underbart kan jag tycka!
Jag vet att jag inte har uppdaterat på en vecka. Men jag hinner verkligen inte skriva. Har så mycket att göra om dagarna :P
Men ska försöka bättra mig :D
I Onsdags var det Treafest. Haha, jag hade verkligen roligt må jag säga. Mer detaljer tänker vi inte gå in på nu. Men Cilla och Södis vet nog vad jag menar :P

Ikväll har jag haft Hemma-SPA med mig själv. Körde med bodyscrub, ansiktsmask, hårmask, rakade benen och skrubbade fötterna :P Sen har jag fixat naglarna också.  Man känner sig så ren och fräsch när man gjort det. Sen att avsluta med en bra lotion kan ju inte bli bättre :P

Har lite planer på att åka till Kna den 23 :P Jag vill, jag vill!! Hade ju varit helt underbart om det gick att ordna :D

Nej, nu ska jag fixa lite, sen sova. Har tre matcher i helgen. En i morgon med A-laget mot Katrineholm klockan 16, sen på Söndag klockan 12 mot samma lag. Och avslutar hockeyhelgen med match med B-laget mot våra egna killar. Hoppas att det gåt bra i alla matcher :P

Puss

RSS 2.0