:)

Halloj! har verkligen inte haft tid eller lust att uppdatera på sistonde. men kan göra ett litet försök nu.
Har ju iaf varit i Karlskrona och levt livet, sökt jobb och massa sånt som fest, fika och njuta av livet!
I söndags hade vi bortamatch mot Ormsta. Spelade så sjukt jävla bra gjorde vi. Vi gjorde 1-0 några minuter in i matchen, se håller vi ledningen hela matchen fram till 8 minuter in i tredje, då dom kvitterar och gör tre alldeles för snabba mål. så vi förlorade.. Jävla skit! men vi tar dom nästa gång på hemmaplan ;)
Sen i måndags så hade jag, Mela och Cilla en slappisdag. Vi lagade mat, åt godis och såg film och bara snackade allmänt mycket skit. Älskar att vara med er brudar!
Annars så flyter allt på bra, jag åker till Kna igen om en vecka ungefär, ska dit på Hjulsittningen. Kommer bli sjukt jävla roligt! :D
Nej, nu ska jag ut och gå. långt och länge!!